13. 4. 2014

Novinky, trailery, tržby, soundtracky č. 3

Seriál Arrow byl zásah do černého a televizní stanice CW (Time Warner) rozběhla přípravy spin-offu dalšího superhrdiny ze stáje DC a to rychlonohého Flashe. Byl už k vidění ještě v civilu v Arrow, ale až na podzim se dočká své sólovky. Mladý vědec Barry Allen je po nehodě zasažen bleskem, což mu dodá nadlidskou rychlost, se kterou se mu nemůže vyrovnat ani Superman. O hudbu se má postarat zkušený Blake Neely, který už druhou sezónu válčí ve zmiňovaném Arrow, takže by tu teoretický prostor pro hudební návaznost byl.

  • Vysmívaný Kapitán Amerika se druhým dílem dere do popředí a téměř určitě za sebou nechá oba Thory. Rozpačitě přijatá jednička je zapomenuta a dvojka si o tomhle víkendu vzala ze Severní Ameriky jak opětovně první místo, tak rovnou s 41 miliony dolarů. Celkově má z tohoto trhu za deset dní 159 milionů a ze světa zatím úctyhodných 477 milionů dolarů, čímž jedničku překonal cca o 100 mega. Skvěle hodnocená komiksová rubačka dává na frak pochybovačům. Za to novinka Rio 2 se do poslední chvíle držela jako číslo jedna tohoto víkendu, ale především díky sobotě se propadla na druhé místo se 39 miliony. Celkově ale modrý papoušek hlásí ze světa slušných 164 milionů dolarů při stomilionovém rozpočtu. Poměrně slušně hodnocený horor Oculus je už zaplacený, takže producenti mohou být v klidu. Tato další novinka skončila na třetím místě s 12 miliony, ale při pětimilionovém rozpočtu. Tyhle nízkorozpočtové horory nemají problémy s tím na sebe vydělat. Za zmínku stojí neúnavné Ledové království, které se už vyšplhalo celosvětově na sedmou příčku a dýchá na záda Návratu krále. Samozřejmě, že svou roli hraje velká inflace za posledních deset let, ale i tak je to podivuhodný výkon. 1,112 miliardy mluví za vše. Disney má další klasiku.


  • Dnes jsem recenzoval soundtrack k The Amazing Spider-Man 2 Hanse Zimmera a Sony Pictures zveřejnila propagační video o jeho tvorbě, kde můžeme slyšet nejen samotného Hanse, ale i další tvůrce jako například Pharrella (ten klobouk je fakt hrozný) nebo záběry ze samotného nahrávání. Filmové ukázky mě svou trikovostí opět o něco odradily. Tohle prostě asi nebude pro mě. Doplním, že soundtrack vychází oficiálně 22. dubna 2014.


  • Byl odhalen tracklist ze soundtracku k nové verzi Godzilly, kterou hudebně obstará Alexandre Desplat. 13. května 2014, tedy těsně před premiérou, dorazí soundtrack do obchodů a snad je na co se těšit. Desplatovo jméno slibuje leccos. Amazon už rozjel předobjednávky a za chvíli budou dostupné i ukázky.

Tracklist: 


1. Godzilla!
2. Inside The Mines
3. The Power Plant
4. To Q Zone
5. Back to Janjira
6. Muto Hatch
7. In The Jungle
8. The Wave
9. Airport Attack
10. Missing Spore
11. Vegas Aftermath
12. Ford Rescued
13. Following Godzilla
14. Golden Gate Chaos
15. Let Them Fight
16. Entering The Nest
17. Two Against One
18. Last Shot
19. Godzilla’s Victory
20. Back To The Ocean

  • Fanoušci Elliota Goldenthala (Interview s upírem, Vetřelec 3) mohou jásat. Zarathustra Music vydá Othello Symphony, kterou velice inteligentní skladatel složil v roce 1998 a Amazon už rozjel předobjednávky. Na trhu se tedy nahrávky objeví 6. května a iTunes předkládá audio ukázky. Skladatel oslaví příští měsíc šedesáti, takže při té příležitosti bude 8. - 10. května pořád koncert s Pacific Symphony v Costa Mesa (Kalifornie). Vedle svých kousků se diváci dočají prací od Johna Williamse, Jamese Hornera nebo Howarda Shora. Kdyby tam náhodou měl někdo cestu, tak lístky jsou k zakoupení na oficiálních stránkách.


  • Další nízkorozpočtový horor míří do kin a jde o thajský remake 13 Sins, kdy ústřední postavě je nabídnut slušný finanční obnos, když se ji podaří splnit třináct výzev. V roli se objeví i Ron Perlman. O soundtrack se postará neznámý Michael Wandmacher (My Bloody Valentine 3D, Drive Angry, The Goldbergs) pod vydavatelem ScreamWorks Records a posluchači se na pultech dočkají 15. dubna 2014. Weinsteinovi snímek prezentovali na SXSWfilmovém festivalu a do vybraných kin zamíří 18. dubna 2014. Zde jsou ukázky z tracklistu.


  • Skvěle přijata 10. série kultovního Červeného trpaslíka se rozroste o další a to jedenáctou řadu. Herci nemládnou, takže je potřeba vše uspíšit, ale ne na úkor kvality. Ještě letos začne natáčení a na podzim 2015 by se měli všichni dočkat dalších dobrodružství neohrožené posádky, tedy až na Rimmera. :)


  • Další trailer na očekávanou animovanou pecku Jak vycvičit draka 2 je tady. Vypadá to velkolepě a.... hrozně předvídatelně. Nevím, jak Vy, ale já mám pocit, že jsem v traileru viděl vše podstatné bez nějakého překvapení. Nalákat lidi do kina tedy může asi jen perfektní animace, sympatické a oblíbené postavy stejně jako značka samotná. Bojím se, že Dreamworks zopakuje katastrofu jako se Shrekem, kdy jednička byla takřka geniální, dvojka vesměs průměr a nastavená kaše, přičemž trojku se už ani nedal celou.


  • Zatím na plnohodnotný trailer pořád čekáme, ale Úsvit planety opic útočí novými fotkami, kde opice vypadají naprosto úžasně. WETA se na tricích opět vyřádila, takže můžete obdivovat detaily na tvářích i srsti. Snad se ale vedle trikového obžerství dočkáme i slušného příběhu. Gary Oldman by se měl postarat o hereckou sestavu, která má opicím zatopit. Fakt se těším. Snad nepřijde zklamání. Jinak, proč takhle skvěle neanimuje WETA i skřety v Hobitovi, když už to musí být??





  • A na závěr přihodím nový trailer na 24: Live Another Day. Sice nám prozrazuje snad až příliš, ale vypadá to jen na sestřih prvních dvou dílů. Jack bude asi nasranější víc než kdy dřív. Chystá se atentát na prezidenta USA, takže během své štace musí vypátrat toho, komu se to hodí nejvíce. Začatek května bude tedy seriálově nabušený. Vedle 24 hodin se totiž dočkáme i temného Penny Dreadful.


0 komentářů:

Okomentovat

Žádný spam a trolování. Děkuji jinak za hodnotné komentáře. ;)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews