3. 6. 2013

Uncharted 2 : Among Thieves - Greg Edmonson

Uncharted 2 se už při svém startu zařadila mezi nejlepší videohry historie. Síla hry nebyla jen v dechberoucí grafice, ale hlavně ve filmovosti a uvěřitelnosti postav. Děj hry se z ostrova, z prvního dílu, posouvá do Indie, kde  Nathan Drake pátrá po ztracené flotile Marca Pola. O filmovost se postarala i hudba Grega Edmonse, jenž se řadí ve videoherním průmyslu k tomu lepšímu.

Úvodní skladby jsou nádherné a chytlavé, což především platí o hlavním motivu série Uncharted, Nate’s Theme 2.0, nebo o Reunion, která dojímá a je asi jediná na albu, co chytne za srdce. Zbytek jsou akčnější nebo orientálnější skladby, které jsou hrány klasickým orchestrem, elektrickými houslemi, perkusemi, doplněné o elektroniku a nebo o nástroj erhu pro dosažení blízkovýchodního zvuku. Album, i když je vcelku rozmanité, tak krom snad tří skladeb, si ostatní vybavit nedokážu, protože mi splývají dohromady, díky stejné instrumentaci a použitím stejných nástroju. Rozhodně to ale není nijak velká výtka. Nečekaná je poslední skladba s elektro prvky a za použití orientálních zvuků. Rozhodně patří k těm nejlepším na soundtracku.
uncharted_2_leak12

Skladeb je 20, což odpovídá počtům kapitol hry samotné. V některých uslyšíme i tóny známé z prvního dílu, třeba ve skladbě The Monastery. Za poslech hudba rozhodně stojí, i když nedosahuje kvalit jiné hry na Playstation 3, Lair.
  1. Nate’s Theme 2.0
  2. The City’s Secret
  3. Bustin’ Chops
  4. Reunion
  5. Breaking and Entering
  6. Desperate Times
  7. Helicopter and Tank
  8. Marco Polo
  9. The Monastery
  10. Refuge
  11. Warzone
  12. Train Wrecked
  13. Cat  and Mouse
  14. Cornered
  15. The Gates of Shambhala
  16. Broken Paradise
  17. Brutal Combo Mambo
  18. Among Thieves
  19. A Rock And A Hard Place
  20. The Road To Shambhala
Celkový čas : 55:50
Uncharted 2 - Reunion
Uncharted 2 - trailer

7/10

0 komentářů:

Okomentovat

Žádný spam a trolování. Děkuji jinak za hodnotné komentáře. ;)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews